Вхідні двері - що модно в 2020 році?

В сучасному світі вхідні двері перестали виконувати тільки захисну функцію для житла. Тепер двері виступають в якості одного з важливих елементів дизайну, як вашого приміщення всередині, так і екстер'єру в цілому.

Світ дизайну мінливий і на вхідні двері це теж поширюється. І якщо ви плануєте найближчим часом заміну вхідних дверей, то вам варто ознайомитися з моделями, які зараз особливо актуальні.

В першу чергу, необхідно визначитися в якому стилі у вас домашній інтер'єр, що б до нього і підбирати вхідні двері.

 

Залежно від стилю дизайну, компанія ТМ «Abwehr» розділила всі моделі вхідних дверей на 4 колекції:

  1. Modern
  2. Loft
  3. Classica
  4. Retro

У кожному напрямку ми підібрали моделі, які максимально відповідають певному стилю. Є можливість «пограти» з кольором декора, що дасть можливість ідеально вписати двері в інтер'єр. Але час вносить свої корективи навіть на усталені напрямки стилів дизайну, і всі моделі починають «грати» по-новому, набуваючи неповторних свіжих образів.

 

 

На що ж варто звертати увагу в 2020 році? 

1.Кольорове рішення.

У моді еко стиль - фактурні рішення, які максимально реально відображають природні матеріали - дерево, камінь та інше.Великою популярністю користуються сірі та інші світлі відтінки, які ідеально підходять для сучасних інтер'єрів.

 

 

2. Декор

Як елементи декору в основному використовуються акрилові і молдінгові вставки. А для дверей вуличного застосування  -  скло та ковку, але вже в більш сучасному варіанті. Весь декор виступає в якості акценту в будь-якої моделі дверей.

3. Дизайн

В тренді простота і лаконічність. Малюнки з горизонтальними і вертикальними лініями надають легкості в інтер'єр та відчуття простору.Індивідуальність та унікальність - наша компанія пропонує ексклюзивні дизайнерські сучасні моделі. Нестандартні рішення для ваших фантазій ви оціните по достоїнству!

 

 

4. Акценти.

Актуально виглядають двері з контрастною обробкою зовні і зсередини. А також  в поєднанні двох кольорів плівок на накладках дверей. Велику популярність придбали двері з фарбованим МДФ - сучасні кольору і надійність покриття на залишать байдужими навіть найвимогливіших замовників.

Фурнітура також бере на себе не тільки захисні функції, але і естетичні, надаючи дизайну дверей гармонійності та завершеності. Замки, ручки, вічко, броненакладки - все ідеально поєднується один з одним, роблячи образ дверей завершеним.Основним і завершальним елементом, який завжди потрібно враховувати - це якість. Міцність конструкції, якість збірки, надійність замків і інших елементів фурнітури - це те, що додасть вам спокою і задоволеності вашим вибором.