ДВЕРНИЙ РЕВІЗОР

Нещодавно в компанію “Abwehr” завітав справжній “дверний ревізор” в особі представників “Лідерів дверного ринку”.  Ми були першими в цьому цікавому і корисному проекті.

 

Проект Лідери дверного ринку – це відритий спеціалізований інфопростір. Ми вивчаємо ринок, створюємо заходи для пошуку нових знайомств, збираємо актуальну інформацію ринку та ділимося нею з вами.

Запитаєте, – чому саме Абвер? Тому, що, по-перше, вони за останні роки показали потужний розвиток, у них цікавий продукт і підхід до бізнесу. А також важливо, що вони готові відкрито говорити про те, що більшість вважає секретом, – виробництво, менеджмент, плани. Усе тому, що компанія має власну стратегію розвитку та чітке розуміння власника, Ігоря Дробітька, куди та як вони далі рухатимуться.

 

Гості заглянули за лаштунки нашого дверного виробництва, ознайомилися зі всіма етапами виготовлення сталевих дверей, а також  завітали до нашого шоу-руму, де побачили  ідеальну модель брендованого магазину – стенди, моделі дверей, сервіс.

 

лідери дверного ринку у Абвера
лідери дверного ринку у Абвері
лідери дверного ринку у Абвері
лідери дверного ринку у Абвері

 

Мета проекту – дізнатися більше про життя та працю найуспішніших дверних підприемств України. Ознайомити з ефективними методами управління та організації праці. Виявити сьогоднішні реаліі  дверного виробничого ринку та плани на майбутнє.

Ця зустріч була дуже корисною і для нас – ми змогли глянути на себе чужими очима.

 

відгук з абвера

 

Ще один акцент було поставлено на впровадження технології LEAN (бережливе виробництво).

Як зазначив сам власник, до початку впровадження технології LEAN, підіймали питання розширення виробничих площ, яке після введення змін втратило свою актуальність, адже процеси структурувались й вивільнилися площі, які раніше використовувалися неефективно. У ході інтерв’ю з Ігорем ми не могли не поставити запитання щодо впровадження змін, які пройшла компанія, щоб стати ефективнішою. Якщо у кількох словах, то були й людські втрати, і протест, але приріст у рази, який отримали у результаті, та підвищення якості роботи продуктів були точно виправдані. Окрім цього, сформувалася нова виробнича культура, яка несе свій вплив і на продаж. 

Візит до нашої компанії залишив дуже багато позитивних вражень як у нас, так і у гостей. Для нас – бути відкритими, значить бути сильними. Ми радо ділимося корисною інформацією та продуктивними порадами.

 

зустріч ЛДР в компанії Абвер

 

ТМ «Abwehr» рекомендують, бо тут все системно, структуровано та кожний на своєму місці!