Вперше в Україні - полуторні двері з терморозривом!

 Компанія «Abwehr» поспішає вам повідомити добру новину - ми впровадили у виробництво нове унікальна торгова пропозиція - полуторний ВУЛИЧНІ ДВЕРІ З ТЕРМОРОЗРИВОМ!

полуторні двері з терморозривом в домі


Як правило, саме в приватних будинках користуються особливим попитом двері з двома стулками, які забезпечують користувачам додаткові можливості і індивідуальність дизайну. Саме тому наявність терморазрива в цих дверях, як ніколи актуальна.

Дія терморазриву полягає в ізолюванні металевих елементів конструкції дверного полотна і коробки зовнішнього боку дверей від металевих елементів конструкції внутрішньої сторони дверей таким чином, щоб виключити проходження холоду через металеву конструкцію дверей в середину приміщення. Завдяки ізолятору, а саме коркового дерева по всьому периметру короба і в полотні, з'являється можливість користуватися дверима без промерзань і тепловтрат.

 

Що дає терморозрив:

  • стійкість до утворення конденсату та інею на дверях;
  • морозостійкість дверей без промерзань;
  • підвищена теплоізоляція приміщення;
  • додаткова шумоізоляція;
  • посилена конструкція дверного блоку;
  • економічність - немає необхідності встановлювати додаткові двері, тамбур або інші пристосування для утеплення будинку.

 

полуторні двері з терморозривом модель 422
полуторні двері з терморозривом модель 422
короб полуторної двері з терморозривом
короб полуторної двері з терморазривом

 

Конструктив дверей ретельно продуманий - кожна деталь працює на посилення дії терморазриву. Двері виробляються в сегменті «COTTAGE», в якому додатково використовується «комплект зима». В цей комплект входить мінеральна вата 100 щільності та фольгоізол, який відрізняється видатними ізолюючими властивостями.                                               

ТМ «ABWEHR» також  пропонує вам широкий модельний ряд полуторних дверей, де ви обов'язково виберете для себе найбільш підходящу модель для вашого інтер'єру і екстер'єру.

 

дивитись весь каталог дверей з терморозривом