ДВЕРНОЙ РЕВИЗОР

На прошлой неделе в компанию "Abwehr" пожаловал настоящий "ДВЕРНОЙ РЕВИЗОР" в лице представителей "Лидеров дверного рынка". Мы были первыми в этом интересном и полезном проекте.

 

Проект Лідери дверного ринку – це відритий спеціалізований інфопростір. Ми вивчаємо ринок, створюємо заходи для пошуку нових знайомств, збираємо актуальну інформацію ринку та ділимося нею з вами.

Запитаєте, – чому саме Абвер? Тому, що, по-перше, вони за останні роки показали потужний розвиток, у них цікавий продукт і підхід до бізнесу. А також важливо, що вони готові відкрито говорити про те, що більшість вважає секретом, – виробництво, менеджмент, плани. Усе тому, що компанія має власну стратегію розвитку та чітке розуміння власника, Ігоря Дробітька, куди та як вони далі рухатимуться.

 

Гости заглянули за кулисы нашего дверного производства, ознакомились со всеми этапами изготовления стальных дверей, а также посетили наш ShowRoom, где увидели идеальную модель брендированного магазина - стенды, модели дверей, сервис.

 

лидеры дверного рынка у Абвера
лидеры дверного рынка у Абвера
лидеры дверного рынка у Абвера
лидеры дверного рынка у Абвера

 

Цель проекта - узнать больше о жизни и работе самых успешных дверных предприятий Украины. Ознакомить с эффективными методами управления и организации труда. Выявить сегодняшние реалии дверного производственного рынка и планы на будущее.

Эта встреча была очень полезной и для нас - мы смогли взглянуть на себя чужими глазами.

 

відгук з абвера

 

Еще один акцент был поставлен на внедрение технологии LEAN (бережливое производство).

Як зазначив сам власник, до початку впровадження технології LEAN, підіймали питання розширення виробничих площ, яке після введення змін втратило свою актуальність, адже процеси структурувались й вивільнилися площі, які раніше використовувалися неефективно. У ході інтерв’ю з Ігорем ми не могли не поставити запитання щодо впровадження змін, які пройшла компанія, щоб стати ефективнішою. Якщо у кількох словах, то були й людські втрати, і протест, але приріст у рази, який отримали у результаті, та підвищення якості роботи продуктів були точно виправдані. Окрім цього, сформувалася нова виробнича культура, яка несе свій вплив і на продаж. 

Визит в нашу компанию оставил очень много положительных впечатлений как у нас, так и у гостей. Для нас - быть открытыми, значит быть сильными. Мы с радостью делимся полезной информацией и продуктивными советами.

 

встреча ЛДР в в компании АБВЕР

 

ТМ «Abwehr» рекомендуют, потому что здесь все системно, структурировано и каждый на своем месте!