Технічні двері від ТМ “ABWEHR”.

Технічні двері досить поширений і затребуваний товар на ринку. Як і основні двері в будинок (квартиру), технічні так само несуть важливу роль – захист  приміщень.

 

 

Компанія “ABWEHR” на постійній основі виробляє якісні конкурентоспроможні  технічні двері, які можна використовувати в різних нежитлових приміщеннях, а саме:

  • промислових, торгових центрах;
  • медичних та навчальних закладах;
  • складах, підсобних приміщеннях, котельнях, сараях;
  • горищах, підвалах, сходових майданчиках  і т.д.

До технічних дверей пред'являються особливі вимоги, такі як: зломостійкость,  висока міцність,  стійкість до впливів агресивних середовищ, корозії, атмосферних умов, вогнестійкість.., тому вони відрізняються підвищеними споживчими характеристиками

 

 

Міцність:  жорстка профільна конструкція, 2 сталевих листа металу (1,2/1 мм) та 4 ребра жорсткості.

Вогнестійкість дверей EI30 і EI60. У дверях використовуються протипожежні ручка, замок і стрічка. Наповнення полотна - базальтова вата(негорючий матеріал) підвищеної щільності.

Відкривання. Використовується комплект петель (Італія), одна з петель з пружиною для автоматичного закриття дверей.

Покриття. Конструкція пофарбована термостійкою фарбою. Колір RALа вибирається індивідуально.

Звукоізоляція до 30 dB.

Розміри. Технічні двері виробляються в стандартних розмірах по ширині - 860 і 960 мм, але можуть бути і полуторними (1200 мм).

 

Також є можливість виготовити блок нестандартних розмірів чи доукомплектувати скляними віконцями. При необхідності можна замовляти блок з металевою лиштвою.

 

каталог технічних дверей