Новини в сегментному ряду.

Сьогодні хочемо представити  до вашої уваги новий сегмент вхідних дверей «Bionica». Ці двері спеціально розроблені для використання в приватних будинках та котеджах, тобто двері вуличного призначення.

Наші фахівці вивели «ідеальну формулу» - надійні двері за всіма критеріями! Тепер вам не страшні ніякі погодні умови, а особливо морози, ні будь-які спроби механічних зломів.

1. Надійність конструкції 

Конструктив полотна включає в себе 2 листи металу – зовнішній оцинкований та внутрішній фасадний фарбований(1мм).  Додаткової жорсткості полотну надають  8 ребер жорсткості  та каркас.

В дверях використовуються двокамерні енергозберігаючі склопакети, всередині яких вмонтована декоративна решітка.

2. Тепло- та шумоізоляція

4-шарове наповнення полотна(екструдований пінополістирол(20 мм), фольгоізол, кам”яна вата 50 мм (45 кг/м.куб)та пробкова пластина) . Кожний елемент несе в собі певну функцію, а в поєднанні надають надійний захист від будь-яких морозів та шумів з зовні.

3. Стійкість покриття

Зовнішнє покриття дверей - це метал Lampre. Це італійський матеріал, який складається з оцинкованої сталі, шару полімеру і накатаної зверху вуличної плівки.  Покриття стійке до атмосферних впливів та механічних пошкоджень.

4. Захист від конденсату та промерзання

Однією з найважливіших переваг – це наявність термомосту. В якості терморозриву виступає пробкова пластина як в полотні, так і в коробі. Ця пластина(3 мм) має високі ізоляційні властивості. Вона не дає можливості виникнення точки роси, яка саме і призводить до конденсату та промерзання.

5. Дизайн

Стильні моделі дверей, які доступні в класичних сучасних  кольорах - дуб темний та антрацит, які ідеально імітують натуральну деревину та каміння. Двері виготовляються в 2 варіантах – зі склом та глухі. Також є можливість замовляти як одностулкові двері, так і полуторні.

6. Замкова система

В цьому сегменті використовуються  замки 3 класу секретності – верхній Securemme 2019, нижній Securemme 2603(Італія).  Ці замки надійно захищають двері від методів несанкціонованого відкриття. Замки оснащені сталевою броне пластиною, яка захищає замки від свердління. Також зазначимо, що полотно оснащене посиленою замковою зоною,  що збільшує стійкість до силових та руйнівних методів злому.

 

 

Кожний елемент конструктивну несе в собі важливу функцію, а в взаємодії дають неперевершений результат.

 

Дивитись весь асортимент