Підготовка до зими або теплі двері для життя.

Незабаром настане холодна зима і особливо в цей період всім нам хочеться повертатися кожного дня в теплий та комфортний дім. На атмосферу житла впливають дуже багато факторів і серед них вхідні двері.

Сьогодні хочемо поговорити про двері вуличного використання.

Компанія  «ABWEHR» виробляє  двері в приватні будинки в трьох сегментах – «COTTAGE», «QUADRO» та «DEFENDER». Двері цих сегментів відрізняються більш міцним конструктивом, а також утепленням полотна та коробу.

На вуличні двері лягає більше навантажень, ніж на квартирні, тому і вимоги до них більші. Вони повинні стійко тримати оборону дома, а також атмосферні явища – дощ, сонце та коливання температури.

Давайте по черзі розберемося, що саме захищає двері та відповідно сам будинок.

 

Надійність. У дверях, окрім «Defender» використовується по конструктиву подвійний короб та каркас. Товщина сталі – 1,5 мм на полотні та 1,6 мм на коробі. Замки на цих  дверях використовуються ТМ «Kale» високого класу безпеки.

 

 

Утеплення.  

Для підвищення теплоізоляції дверей в сегментах “Cottage”  «Quadro” використовують утеплення комплектом «Зима».  До нього входить 3 компоненти:

1. Фольгоізол.  Цей матеріал відрізняється своїми видатними ізоляційними властивостями. Він запобігає виходу тепла з будинку та відповідно не пропускає мороз. Цей слой не токсичний, не вогненебезпечний, не схильний до корозії.

2. Мінеральна вата. Ми використовуємо вату підвищеної щільності – 100 кг/куб.м. Мінвата володіє відмінними тепло- та звукоізоляційними властивостями. Цей матеріал повністю безпечний.

3. Лист з пробкового дерева (термомост). Пробковий прошарок дає можливість без проблем витримувати самий сильний мороз. Ця пластина 3 мм та має високі ізоляційні властивості. Вона не дає можливості виникнення точки роси, яка саме і призводить до конденсату та промерзання.

Кожний з цих компонентів несе важливу роль для збереження тепла в вашому приміщенні, а в взаємодії дають неперевершений результат.

 

 

Атмосферний опір.  Обов”язковою умовою встановлення вхідних дверей вуличного призначення – це наявність козирка. Але ми розуміємо, що він не завжди захищає двері від різних впливів атмосфери. Для таких дверей ми використовуємо вологостійкий МДФ покритий або стійкою фарбою “HardLine” або плівкою Vinorit. Ці покриття довговічні та повністю безпечні.