Нові виробничі можливості

Якісний інноваційний продукт потребує окрім якісних матеріалів та комплектуючих, також професійного обладнання з розширеними можливостями. Нещодавно компанія ТМ «Abwehr» черговий раз модернізувала виробництво - придбала новий станок TrumaBend V130 -  листозгинальний прес з ЧПК. Наявність цього обладнання надасть виробництву високу продуктивність та якість заготовок з металу після гнуття.

Компанія виробник «Роллері Україна» залюбки провела навчання для співробітників нашої компанії. В програму входила і теоретична частина, і практичні навики роботи з листовим металом.

 

 

В першій частині навчання робітники виробництва дверей ТМ «Abwehr» отримали теоретичні та розрахункові знання технології гнуття листового металу. Друга частина була спрямована більше на практичні навички і вже безпосередньо працювали із листозгинальним пресом.  Особливу увагу надали ефективності виробництва комплектуючих – зменшення витрат часу та коштів.

 

Команда Роллері Україна завжди рада підтримати Вас, ділитись європейським досвідом та новими ідеями у сфері обробки листового металу. Бажаємо Вам впевненого росту, успіху та процвітання Вашому бізнесу!

 

    

 

Компанія ТМ «Abwehr» завжди стоїть на шляху розвитку та удосконалення. Нові знання і нові можливості приводять нас до виготовлення конкурентоспроможного продукту – сталевим вхідним дверям № 1 в Україні та за кордоном. Сильні партнери, як залог правильного напрямку діяльності. Дякуємо їм за підтримку, досвід та ідеї.