Бізнес зустріч з київськими партнерами.

Компанія «Abwehr» продовжує розширювати свою дилерську мережу. Ми твердо переконані, що для плідної співпраці необхідно встановити тісний контакт з партнерами, а знання продукту полегшує та збільшує продажі.

В компанії «Abwehr» є хороша традиція - запрошувати потенційних та існуючих партнерів до себе в гості. Насичено організована програма заходу дозволяє нам знайомитися ближче, ділитися цілями та планами, показати життя нашого підприємства зсередини, вивчити детально продукт та побачити процес його виготовлення.

Візит київських партнерів ми розділили на 2 основні етапи:

  • екскурсія по заводу металевих дверей;
  • відвідування брендового магазину «Abwehr».

На виробництві наші партнери змогли детально ознайомитися з етапами виробництва дверей. А також оцінили відповідальний і відточений підхід до виготовлення кожного елемента дверного блоку. Побачили своїми очима якість матеріалів та збірки конструкції.

 

    

 

Все це додає впевненості партнерам, що вони працюють з великим і надійним виробником дверей. А також те, що продають дійсно якісний та конкурентоспроможний продукт.

 

    

 

Під час відвідування магазину ТМ «Abwehr» гості отримали інформацію іншого напрямку. Тут вже безпосередньо менеджери напрямку ознайомили партнерів з популярними моделями дверей та показали дизайнерські ексклюзивні новинки. В магазині виставлено понад 35 моделей дверей, що значно полегшує знайомство з асортиментом. Також двері представлені у всіх 10 сегментах, тому гості змогли оцінити переваги кожного конструктиву.

 

    

 

Кожного раз, наприкінці наших зустрічей, ми ще раз переконуємося, що робимо це не дарма. Клієнти залишаються дуже задоволеними і натхненними, отримують відповіді на всі свої запитання. Так ми вносимо взаємну користь в співробітництво і відповідно збільшуємо продажі сталевих дверей «Abwehr».

До нових зустрічей!