Нагородження за результат - відзнака від ЕпіцентрК на "дверних" зустрічах

Минулий тиждень був досить насиченим в будівельній галузі. По-перше, відбувся  черговий «День лідерів дверного ринку», а також пройшла найбільша будівельна виставка «InterBuildExpo», де компанія «ABWEHR» брала безпосередню участь. Але почнемо по черзі.

Щорічна зустріч найактивніших і сильних учасників дверного ринку пройшла 16 березня в Києві. Всього зібралося понад 200 осіб з усієї України і не тільки. Тут були всі - виробники вхідних і міжкімнатних дверей, дилери та роздрібні продавці, постачальники комплектуючих і компанії фурнітурної галузі. Програма була як завжди дуже насичена – найактуальніші питання і чесні відповіді, аналіз і дискусії, так само презентували 4 доповіді з важливих ринкових питань.

 

 

Одним з найприємніших моментів цього заходу було нагородження серед українських виробників дверей в мережі DIY Епіцентр. Другий рік поспіль компанія «ABWEHR» отримала цю нагороду за найкращий результат в 2020 році.

 

 

В розвиток і активне просування в цьому напрямку було вкладено багато зусиль. Але налагоджена командна робота і бажання бути кращими дало свій результат. Надалі ми плануємо працювати ще плідніше, ще активніше і цікавіше!