Головна будівельна подія року

Закінчується березень і нам хотілося б підсумувати цей місяць. Так, цей час був досить таки насичений евентами в будівельній і безпосередньо в дверній галузі.

День лідерів дверного ринку ми з вами обговорювали трохи раніше, а тепер хочемо поділитися враженнями про наймасштабніший будівельний захід - виставка «InterBuildExpo» (17-19 березня, м.Київ).

 

 

Глобальність  - 300 учасників будівельної галузі

Масштабність – понад  20000кв.м новітніх технологій та унікальних розробок

Насиченість  -  понад  50 основних гравців дверного ринку

Потенційність –16000 зацікавлених відвідувачей, потенційних партнерів

 

Для чого?

Компанія «ABWEHR» в цьому році брала повноцінну участь у виставці і дуже плідно провели ці 3 дні. За цей час фахівці нашої компанії  провели велику кількість переговорів з існуючими та потенційними партнерами та дилерами. Також  встигли обговорити плани розвитку і перспективи зростання з представниками різних регіонів України і з іноземними клієнтами.

   

Abwehr InterBuildExpo 2021
Abwehr interbuildexpo
abwehr interbuildexpo
abwehr interbuildexpo

Як?

На своєму виставковому стенді компанія «ABWEHR» презентувала останні поліпшення в конструктиві вхідних дверей власного виробництва, сучасні дизайнерські моделі, а головне -  новий продукт - вхідні вуличні двері серії «Bionica».

 

Abwehr InterBuildExpo 2021
Abwehr interbuildexpo
abwehr interbuildexpo
abwehr interbuildexpo

 

Що?

Наші партнери змогли особисто подивитися і отримати консультацію по новим технічним змінам (в кращу сторону звичайно ж)), а саме:

 

  • Збільшення товщини полотна і короба
  • Посилення замкової зони
  • Естетичні доповнення конструктивів
  • Нові покриття (фарба, плівка)
  • Нові дизайнерські моделі дверей
  • Новий вуличний сегмент тощо

 

Підсумок виставки - закріпили старі контакти, напрацювали нові співробітництва, презентували себе, як інноваційно сучасного виробника якісних вхідних дверей, показали свою командну злагоджену роботу, та й взагалі провели цікаво і продуктивно всі 3 дні.

Команда «ABWEHR» дякує організаторам за такий корисний захід і всіх наших гостей. Ми вас не розчарували і в такому ж ритмі продовжуємо працювати далі!