Царгові двері - новинка яка закохує в себе з першого погляду

У компанії «ABWEHR» з'явилися нові вхідні двері з незвичайним дизайном - царгові двері. Вони повністю відповідають останнім світовим тенденціям.

Особливість в наступному: зовні двері виглядають, як вхідні, а зсередини як міжкімнатні двері. При цьому повністю збережені всі функціональні властивості вхідних металевих дверей: надійність, безпеку, шумоізоляція і т. Д.

Які переваги у царгових дверей

  • Вироби повністю відповідають всім жорстким стандартам якості до вхідних дверей.
  • Гармонійно поєднуються з інтер'єром квартири. Можна підібрати внутрішні збірні (царгові) накладки, ідентично повторює дизайн міжкімнатних дверей для наступних моделей: «Megapolis», «Megapolis PRO», ​​«SAFE» і «Defender».
  • Повністю збережені звуко- і теплоізоляція. Квартира надійно захищена від того, що відбувається в під'їзді або на вулиці.

Нові царгові моделі виглядають стильно і сучасно. Як декор використовуються скляні, акрилові, дерев'яні деталі та плівки з різними малюнками та факторами. Всі елементи надійно кріпляться між собою і виглядають, як єдине ціле.

У продаж вже надійшло 3 види збірно-щитових накладок, які з внутрішньої сторони імітують міжкімнатні двері. Найближчим часом колекція поповниться ще кількома новинками.

Слідкуйте за нашими анонсами. З «Абвер» завжди тепло і затишно.

 

дивитись каталог царговых дверей