Новинки в асортименті 2022р

Ось і настав той день, коли ми готові вам презентувати нововведення 2022 в нашому асортименті.

Раніше ми писали про те, які моделі вже ми виводимо з виробництва (див.розділ «новини»).

А сьогодні презентуємо вам 12 новинок і сподіваємося, що ви їх оціните належним чином.

Дизайн моделей легкий, новий та відповідає сучасним запитам. Для вхідних дверей використовували лише якісні плівки ПВХ та атмосферостійке поліуретанове покриття, що надовго зберігають свій первинний вигляд. Фурнітура була обрана самим належним чином – вона буде працювати довго та прикрашати своїм виглядом загальний дизайн дверей.

 

 

6 нових моделей поповнять складську програму, а саме:

483. Factoria, 484. Ingrid, 485. Bіatris, 492 Sorrento, 493. Moderna та 496. Ufo Black.

Ці двері відносяться до кількох сегментів: CLASSIC+  (квартирного та вуличного призначення), новий сегмент Grand,  а тако ж Cottage і Bionica  (вуличні сегменти).

Для найвибагливіших покупців ми запустили в виробництво новий сегмент GRAND – трьохконтурні двері. Це ще вищий рівень енергоефективності, звукоізоляції та надійності.

Головною відмінністю сегмента CLASSIC+ є використання чорної квадратної фурнітури, яка ідеально доповнює дизайн цих моделей.

 

 

Також відзначилися новою опцією 2 моделі сегменту COTTAGE (448 та 496). Тепер короб цих дверей пофарбований у 2 кольори, які підкреслюють темну накладку ззовні, та білий колір всередині.

Додали ми до списку складу двері, що вам вже відомі – сегмент BIONICA (Lampre 1 темний дуб  та Lampre 3 антрацит) глухі.

Моделі 489 Safira, 490 Adelina, 491 Armana, 494 Olivia, 495 Bonita та Lampre 6 додаються як заказні позиції.
Дизайн моделей ексклюзивний, розроблений спеціально для компанії «ABWEHR». Підтримується трендовий мінімалізм, що відповідає попиту сучасних споживачів. 

Нова модель сегменту BIONICA  (LP 6) - ультрасучасна . Ви самі можете це оцінити. Та головні її переваги  всередині – посилена конструкція полотна та короба, наявність терморозриву, що вбереже двері від промерзання та конденсату, а також атмосферостійке сучасне покриття LAMPRE та замки високого класу захисту.