Ні дня без розвитку.

Ось і закінчились новорічні свята і разом з ними карантинний період. Але це абсолютно не привід для зупинки або затишшя нашої діяльності. Компанія «Abwehr» плідно готує  до нового сезону виробництво і сам продукт.

В січні пройшов черговий етап модернізації виробничих площ та потужностей. Такі поліпшення стали для нас і наших клієнтів доброю традицією. Адже всім відомо, що в «кустарних» умовах і без відповідного обладнання просто неможливо виробляти великі обсяги якісних сталевих дверей.

Наш новий листозгинальний верстат німецького виробництва з досить широким функціоналом. Тепер на виробництві ще більше розширюються можливості виготовляти швидко і якісно вхідні сталеві двері.

 

 

Так само була проведена велика робота з постачальниками. Детальний аналіз дав нам можливість вдосконалити процес постачання якісних комплектуючих за оптимальною ціною, що сприятливо впливає на терміни виготовлення, обсяги, якість і вартість вироблених дверей.

За підсумками попереднього року також  переглянули і вдосконалили сам продукт - вхідні двері всіх сегментів. Так що дуже скоро чекайте новини щодо змін в  конструктивах та асортименті.

Ще одна важлива подія відбулася в кінці минулого року, про який ми не можемо замовчувати. Компанія «Abwehr» успішно пройшла чергову щорічну перевірку за системою управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015. Відповідність вимогам ISO 9001 означає надійність підприємства і є своєрідним паспортом організації для роботи на ринку.

Акредитація проходила на всіх рівнях виробничого процесу і збуту.

 

Залишайтесь з нами. Для вас тільки найкраще.