Лідери дверної галузі про карантин - підсумки конференції!

30 квітня пройшла масштабна і дуже цікава on-line конференція за підтримкою "Української Дверної Асоціації"; Виступало 4 спікера; представники ТМ "Всі Двері"; та "Двері Білорусії"; ТМ "Термопал" (виробництво декорів для дверей) та власник підприємства-виробника ТМ "Абвер"; - Ігор Дробітько.

В процесі цієї зустрічі обговорювали 4 такі питання:

 

  1. Як ви оцінюєте поточну ситуацію на ринку в зв”язку з введенням карантину?
  2. Які найслабкіші ланки в вашій бізнес-моделі ви виявили в світі подій всього карантину(організація процесу, продажі, поставки і т.п)?

 

… мы убедились в том, что та бизнес-модель, которую мы культивировали до этого и она у нас где то вызревала в размытых рамках, сейчас приобрела четкие очертания и мы четко поняли, где надо дожимать, где делали правильно, а где нет.. (Игорь Дробитько)

3. Що ви принципово змінили в роботі компанії? Як швидко вдається адаптуватися до ситуації?

 

… всё, что можно было перенести на удалёнку – мы перенесли на удалёнку!.. (Николай Викнянский)

… лучше немного притормозить, чем уйти не туда. Мы сделали антикризисный план и раписали по всем направлениям(производство, персонал, финансы..) как мы ведем себя в той или иной ситуации, и кто за что отвечает… (Игорь Дробитько)

 

4. Які, на вашу думку, неминучі зміни чекають на ринок та що сьогодні допомагає утриматися на плаву?

 

То, что может на сегоднешний день удержать любую компанию на плаву – это не паниковать! Потому что паника порождает большое количество ошибок… (Игорь Турцкевич)

Кожен експерт дав оцінку ситуації, що склалася на ринку в зв”язку з пандемією в країні та обмінялися досвідом, як легше пережити ці часи.  Всі прийшли к висновку, що зараз – це саме той час, коли необхідно змінюватися, пристосовуватися до нового ринку. Покупець зараз переходить з off-line до on-line, тому і спрямовувати всі зусилля треба саме в цьому напрямку.

Карантин – це не час розслаблятися, а навпаки – плідна робота дасть змогу отримати чудові результати після закінчення цього важкого періоду.

Але, як би воно не було, всі дверні експерти були в позитивному настрої! І це головне!

Було активно та мотивуюче!