Фаворит 2020 року - фарбовані двері від компанії «Abwehr».

Ще зовсім недавно вхідним дверям, як дизайнерському елементу, приділялося не так вже й багато уваги. Але з кожним роком до зовнішнього вигляду і практичності віддається все більше значимості.

Фаворитом 2020 року стали вхідні двері з фарбованої облицюванням (пофарбований МДФ), які відмінно підходять, як для квартир, так і для вуличного використання.

Нове сучасне обладнання, професійний персонал і якісні матеріали дозволяють компанії «ABWEHR» виробляти фарбовані двері, які встигли заслужити високі оцінки від наших покупців. Адже саме це нове покриття має ряд позитивних якостей:

 

Фарбувати двері можна в певних моделях, в яких використовується накладка МДФ 16мм (вологостійка). Це сегменти  "CLASSIC", "FAMILY", "MEGAPOLIS”, ″COTTAGE″ та ″QUADRO″.

 

Екологічність. Матеріал не несе небезпеки ні для власників, ні для навколишнього середовища.

Міцність і зносостійкість. Покриття не деформується і не вигорає при різних атмосферних впливах (сонце, дощ, зміни температури і т.д.)

Низька теплопровідність, що створює додатковий бар'єр для утримання тепла в будинку. Додаткова звукоізоляція.

Дизайн. В асортименті найпопулярніші кольори (по RAL), якими можна забарвити практично будь-яку модель. Гладка однорідна поверхня дверей запросто впишеться в загальну концепцію стилю приміщення.

Легкість догляду. Досить вологої ганчірки, що б прибрати забруднення з дверей.

Компанія «ABWEHR» пропонує 8 популярних кольорів фарбування, які користуються популярністю в цьому році у покупців вхідних дверей.

 

Гарантія на покриття - 2 роки.