Оновлення складської програми.

Хороші двері в швидкі терміни? Так запросто! Для цих цілей спеціально використовується складська програма.

З дня в день запаси дверей поповнюються, як квартирні, так і вуличні. А на сьогодні ми оновили асортимент  складських дверей.

Популярна серія DEFENDER доповнилася новим  покриттям, як зовні, так і всередині.

 

 

Тепер ви маєте можливість замовити двері в одному з 2х кольорів покриття - в старому варіанті  9975 (графітовий відтінок) або ж в 7016 (М) - антрацит. Всередині використовується вологостійкий МДФ і плівка ПВХ - дуб полярний.

Також  в асортимент ми ввели 2 моделі (372 -Novita (квартирна), 228 - Melissa (вулична) сегмента фаворита цього сезону - CLASSIC.

 

 

В дверях використовуються замки 4 класу секретності TM Kale (Туреччина). Посилений короб (100 мм) і полотно (90 мм) утеплюється мінеральною ватою. В вуличній моделі використовується вологостійкий МДФ на дві сторони, а також плівка Vinorit.

Всіма улюблена вами вулична модель 367 Ufo сегмента COTTAGE тепер буде виходити в двох варіантах - до стандартного сірого оформлення ми додали темний горіх всередині і колір поліуретанової фарби 8019 (RAL). Тепер в таких кольорах двері підійдуть практично до будь-якого інтер'єру.

 

І найголовніше оновлення нашої програми - ми додали 2 моделі з нашої нової серії вуличних дверей BIONICA.

 

 

Тепер в найкоротші терміни ці двері зможуть не тільки прикрасити ваш будинок, але і надійно захистити його від «непроханих гостей», а також зберегти тепло і затишок приміщення всередині.

Lampre 1 і Lampre 3 - двері з терморозривом, так що обмерзання і конденсат в холодну пору їм не страшні. В моделях використовується двокамерний склопакет із захисною декоративною ковкою всередині, що захистить від тепловтрат та зломів. Інноваційне покриття Lampre  стійке, як до механічних пошкоджень, так і агресивного впливу атмосферних опадів. Гарантія на покриття - 7 років!

Весь товар сертифікований і завжди в наявності. Звертайтеся!