Огляд моделі сегменту Defener 506 Nordi

Безперечно, що наша нова модель сегмента  Defender  - це хіт цього сезону.

Насамперед ця модель буде цікава власникам приватних будинків та котеджів – це двері вуличного використання.

Ця модель влучає одразу в 3 цілі:

1. Надійність

Замки від турецького виробника - верхній Kale 257, нижній Kale 252, з гарантією 5 років.

Замки відносяться до 3 класу секретності. Також для додаткового захисту використовується в конструкції замковий карман, який оберігає замок від злому при застосуванні кілечниці та висвердлюванням дрелем.

Конструкція дверей виготовляється з гнутого профілю.
Гнутий профіль дозволяє не тільки посилити жорсткість конструкції, але й забезпечує подвійний щільний контур прилягання. Завдяки притвору, в кілька разів збільшується тепло-і звукоізоляція.
Каркас дверей підсилюють ребра жорсткості, від продавлювання або відтискання полотна від короба.
Ще один вид захисту цієї моделі є антизрізи. Головна їх задача - перешкоджати зрізанню петель, що підвищує зломостійкість дверей.

2. Енергоефективність.

Утеплення полотна складається з двох шарів наповнювача - мінеральна вата (50мм/45кг/м/куб)  та пінополістирол, короб утеплюється мінеральною ватою. Коефіцієнти теплопровідності кожного з шару достатньо низькі (0, 048 та 0,031), а в поєднанні надають чудовий результат збереження тепла вашого приміщення.

Дизайн цих дверей передбачає використання скла. Зовні вертикальна смуга дзеркального скла, але в середині використовується 3-камерний склопакет, який надійно оберігає дім від холоду.
Товщина короба – 135 мм,  полотна  - 90 мм.

3. Стильність

Мінімалістичний дизайн – вибір самодостатніх людей, які цінують естетику та затишок, які воліють бачити навколо себе збалансований простір без надмірностей. Тому наша нова модель 506.Nordi користується великою популярністю.