Новинки в складській програмі

Зверніть увагу! З 15 серпня діє новий прайс від ТМ «Abwehr».

Постійний моніторинг потреб ринку дає нам можливість пропонувати вам актуальні рішення.

На сьогодні  позиції складської програми від Abwehr  досить різноманітні – двері вуличного використання та квартирні двері в декількох конструктивних сегментах та цінових позиціях.

Ринок прагне нових дизайнів та рішень, тому ми наразі пропонуємо вам ознайомитись зі змінами в складській програмі.

  • В серії дверей Defender та моделі 367 Ufo (Cottage)  ми додали додаткову внутрішню накладку білого кольору. В моделях Ufo  використовується 2х колірний короб, що додає естетичності конструкції як зовні, так і в середині.
  • Додали в сегмент Classic+ нову вуличну модель 492.Liberty. Ця модель як взірець стилю, а також надійний захисник для дому.
  • В вуличному сегменті Cottage з’явилась нова модель стилю Modern – 498 Scandi. Двері володіють технічними характеристиками, які максимально направлені на збереження вашого спокою та комфорту. Теплозбереження, атмосферостійкість, захист від зломів та стильний зовнішній вигляд – все це забезпечить вам наша новинка. 
  • 448.Softana з часом буде виводитись з асортименту.
  • В моделі 493.Moderna сегменту Grand (трьох контурні двері) зміни в конструктиві – тепер вашу надійність буде забезпечувати замок найвищого ступеня безпечності - двух системний MOTTURA54797, а також верхній девіатор SECUREMME.  Тепер ці двері, як надійна фортеця для вашої квартири.
  • Також в складській програмі з’явилася нова незвичайна модель дверей в сегменті  NOVA.  502.Camelia – модель для тих, кому подобається все нове та цікаве, але наголос стоїть на мінімальному використанню бюджету. Та ще дві чудові моделі в сегменті Comfort - 490.Adelina і 505.Britana. Двері з цікавими і одночасно універсальними малюнками, що ідеально підійдуть до багатьох інтер'єрів.
  • Популярна модель 368.Loriana – плавно переходить до сегмента Classic+ ( з використанням чорної фурнітури).

 

 

Маємо надію, що наші зміни прийшли вам до душі. В асортименті багато різноманітних моделей, а складська програма забезпечить вам швидке отримання замовлення.

Нагадуємо, що в м.Київ працює новий склад, де зберігаються всі моделі. Зручне розташування та швидке завантажування та наявність всіх дверей – ось наші головні переваги.

Київ, вул. Сім’ї Хохлових 11/2  Склад «Літера»О».  Графік – Пн.-пт. 9,00-17,00

Залишайтеся з ТМ Abwehr – завжди зручні та конструктивні рішення!