Досконалості немає меж

Карантинний період - це не час зупинятися, а як раз навпаки - чітко будувати плани на майбутнє, переглядати продукт і заглиблюватися в виробничий процес. Сьогодні ми хочемо повідомити вам про деякі зміни, які особливо вас порадують при виборі двері і користуванні.

Ми почали використання:

НОВИХ 15 плівок:

Розуміємо, що дизайнерські віяння не стоять на місці, в моду приходять нові кольори і відтінки, тому наші нові плівки не залишать вас байдужими!

 

Нові кольори: дуб темний, клен темно-сірий, клен світло-сірий, ясен перловий, кварцит, алюміній шовк, стоун сірий, модрина сіра, оксид темний, дуб немо сріблястий, дуб немо латте, дуб портовий, дуб пісчаний, дуб шато, дуб шале графіт (віноріт).

Тепер сучасні плівки ще легше буде підібрати під дизайн вашого приміщення.

Полотно дверей стало ще більш естетично виглядати - зовнішні заклепки

які були видні по периметру двері, тепер заховані усередині. На технічні показники це ніяким чином погано не вплинуло. Такий метод дозволяє не використовувати зайві матеріали, такі, як клей і прискорює збірку дверей.

Цей метод кріплення буде поки використовуватися в сегменті АП1.

заклепки на торці полотна

Прагнення до досконалості - це як показник того, що двері ми робимо для людей і для їх комфорту. Компанія ТМ «Абвер» - з нами модно і надійно!