Удосконалення складської програми

Удосконалення складської програми під потреби ринку це наше зобов’язання. Ось і на цей раз ми внесли деякі корективи, з якими готові вас познайомити.

Від наших партнерів та клієнтів було багато запитів щодо 2х колірного коробу для квартирних дверей. Розуміємо, що видиму сторону коробу зсередини іноді залишають не прикритою, тому вона повинна по кольору поєднуватися з загальним дизайном. Тому в складську програму ми добавили модель 188 Leavina в сегменті комплектації Megapolis (три контури), в якій використовується короб в 2х кольорах – коричневий та білий.

 

 

Інше рішення для прикриття коробу в колір внутрішньої накладки полотна або ж окремий колір – це МДФ куточок, який ви можете замовити в будь-якому кольорі з нашого асортименту. А потім самостійно зробити легкий монтаж вдома.

Сегмент комплектації Grand теж зазнав змін – тепер ви можете замовити двері з редукторними замками Securemme 2663/ Securemme 2653(Італія).  Головна особливість саме цих  механізмів: безшумна робота та плавний хід ригелів. Замки виготовлені із загартованої сталі і повністю відповідають четвертому класу захисту.

Ще одна чудова новина по вуличним дверям (моделі 462.Polermo, 485.Biatris та 492.Liberty Glass) сегменту Classic – переходять до 3х контурного конструктиву (Megapolis).

До асортименту трьох контурних дверей додали модель 515  Stella з ще більш надійним захистом – в ній використовуються замок Mottura 54797 + девіатор.

І на останок ТОП-новина – тепер на складі завжди є в наявності наша новенька модель 527 Tower сегменту Termix. Двері випускаються в 2 кольорах – «антрацит» та «венге темне». Для власників будинків ця пропозиція буде особливо цікава:

  • двері з терморозривом
  • надійне утеплення
  • вуличне надійне покриття Lampre з гарантією 7 років
  • три контури ущільнення
  • дуже приваблива ціна

 

Двері на складі